Koncert filmové a herní hudby v Olomouci

Koncert filmové a herní hudby v Olomouci

Adresa:

Olomouc, Horní náměstí 23

Termín: 2.10.2021

2říjen sobota 19:00

Žánr: koncertypopjazzzdarmafilm


Vážení diváci a fanoušci,
po několika letech se Pražský filmový orchestr rozhodl opět poctít návštěvou naše věrné moravské publikum v Olomouci a to konkrétně 2.října od 19 hodin.
Od našeho koncertu v závěru roku 2015 uplynulo již hodně vody, ale vzpomínka na něj v nás setrvává, proto jsme se rozhodli si opět zážitek zopakovat.

Z repertoáru, který se každý měsíc rozšiřuje, samozřejmě vybereme nejen nové a zcela unikátní kusy, ale i oblíbené stálice a četná přání, které od Vás slyšíme při rezervaci vstupenek nebo při osobním setkání.

A nebyli bychom to my, kdybychom koncert neověnčili něčím speciálním, tudíž stejně jako při prvním koncertě se opět můžete těšit od 17.30 hodin v Mozartově salonku na vystoupení našeho dvorního skladatele, aranžéra a zejména klavíristy Radima Linharta, světového rekordmana v paměťové hře na klavír. S širokým repertoárem od klasiky až po soudobou populární, jazzovou i filmovou hudbu za ním můžete přicházet s Vašimi nejzapeklitějšími přáními a nechat si je zahrát. Vystoupení je zdarma.

S ohledem na stávající opatření jsme koncert zařadili pochopitelně do další, 18. sezóny 2021/2022. Věříme, že tehdy si již budeme koncert moci užít naplno bez jakýchkoliv omezení.

Těšíme se na Vás!

REZERVACE VSTUPENEK

  • online prostřednictvím formuláře na stránce koncertu („Rezervace vstupenek), viz. web akce
  • telefonicky u Zdeňky Koryntové na č. (+420) 731 172 038 nebo 605 218 387

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert filmové a...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (271 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (358 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.7 km)