Hanácké Benátky 2020 - ZRUŠENO

Hanácké Benátky 2020 - ZRUŠENO

Adresa:

Litovel, Náměstí Přemysla Otakara 753

Termín: 13.6.2020
Vstupné:

70 Kč – 170 Kč

Žánr: festivalyhudba koncerty rodina děti


Již tradičně se můžete i v letošním roce těšit na celoměstskou akci, která přináší zábavu pro děti i dospělé, pořádanou Městským klubem Litovel, a to na HANÁCKÉ BENÁTKY, které se uskuteční v sobotu 13. června 2020. Pro děti bude v parku Míru od 10 do 17 hodin připraven program ZDARMA. Na náměstí Př. Otakara zahájíme program ve 12 hodin. Vidět budete moci vystoupení rockové zpěvačky MARTY JANDOVÉ s kapelou. V České republice je Marta Jandová známá především díky své sólové kariéře, v Německu působí v kapele Die Happy a v roce 2018 vydala své první sólové album Barvy.

Další vystoupí ARGEMA, česká rocková hudební skupina z Uherského Hradiště, kterou založili v roce 1982 Josef Pavka, Slávek Borovička, Olda Gistr, Zbyněk Horák, Karel Holomáč a Jarda Pavelka. Sestava skupiny se během své existence několikrát změnila, ale v současnosti ji tvoří Josef Pavka – bicí, Jaromír Hnilica – zpěv, Ivoš Ledabyl – kytara a Kamil Hanáček – basová kytara. Třetí vystupující kapelou bude READY KIRKEN. Česká hudební skupina, založená roku 1996. Její současní členové jsou Michal Mráz - kytara, zpěv, Jiří Dračínský -baskytara, Mika Ronos - bicí a zakládající člen Zdeněk Ceral - kytara. Kapela v minulosti prošla značnými personálními změnami, členy byli např. Michal Hrůza, Roman Pleskot, Bronislav Bičan nebo Petr Lichtenberg. Největší úspěch zaznamenali Ready Kirken s hity Zejtra mám, Černý brejle a 1+1. Ready Kirken vystřídá HUDBA PRAHA existující od roku 1984.

Pestrá směsice pub-rocku, punku okořeněného prvky nové vlny skloubená se starým rhythm & blues a neotřelým, syrovým písničkářstvím ji od samého počátku předurčovaly do přední pozice české nové vlny. Kapelu založil Michal Ambrož po zákazu legendární Jasné páky. Celodenní program ukončí skupina hrající pop a funk MONKEY BUSINESS, která je vedle J. A. R. a Sexy Dancers dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Litovel

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hanácké Benátky 2020...

Selský DvůrŠtěpánov (12.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.5 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (17.5 km)