Liga proti nevěře

Liga proti nevěře

Termín: 18.10.2018
Vstupné:

320

18říjen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlo


Komedie s detektivní zápletkou, charakteristika tohoto představení zláká milovníky humoru i vytrvalé obdivovatele detektivek. Milostný čtyřúhelník, žena a její milenec, vracející se manžel, další žena hledající svého manžela, řeší hned několik závažných otázek. Je to ten původní milenec nebo není? Manžel je prý v koupelně – mrtev! Dá se utéci z třetího patra? Dá se vraždit žehlicím prknem? Vejde se milenka do krbu? A nezbláznili se všichni náhodou...

Tato divadelní inscenace nezapadá do klasické konstrukce detektivky a nudit se určitě nebudete. Slavná komedie, charakteristická neotřelým smyslem pro humor autora Zdeňka Podskalského, ve které kdysi excelovali Vlastimil Brodský, Jana Brejchová a Jiřina Jirásková ožívá v nové verzi s Ivo Šmoldasem, Michaelou Kuklovou a Veronikou Architeva v režii Bisera Arichteva. Nečekané rozuzlení určitě překvapí nejednoho diváka.

Hrají: Ivo Šmoldas, Michaela Kuklová, Veronika Arichteva, Petr Mácha Autor: Zdeněk Podskalský Režie: Biser Arichtev Žánr: činohra Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v Informačním centru ve Šternberku, Uničově, Litovli a Olomouci. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

18duben čtvrtek 19:00

24červen pondělí

Shirley Valentine

, Horní náměstí 23 Divadlo

17duben středa 19:00

Ubytování v okolí akce Liga proti nevěře

Selský DvůrŠtěpánov (5.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (14.9 km)

Theatre HotelOlomouc (15.2 km)