Velikonoční jarmark 2024 na náměstí v Opavě

Velikonoční jarmark 2024 na náměstí v Opavě

Adresa:

Opava, Horní náměstí

Termín: 15.3.2024 17.3.2024
Vstupné:

zdarma

15bře - 17bře celý den

Žánr: ostatní akceVelikonoce jarmark řemesla folklor koncerty rodina děti tvůrčí dílny zvířata jaro zdarma tradice Opava


Trh plný dobrého jídla, pití a řemeslných výrobků. To je Velikonoční jarmark, který začne v pátek 15. března na Horním náměstí a potrvá až do neděle 17. března. „Po celé tři dny bude jarmark doprovázet bohatý program, který odstartuje v pátek ve 14 hodin hudebním a pěveckým vystoupením studentů oddělení populárního zpěvu Církevní konzervatoře Německého řádu, následuje v 16 hodin hudební projekt Martina „Marcyna“ Hampla a Lukáše Lukáše založený na obyčejném písničkářství a kytarizování,“ zve na program ředitelka Opavské kulturní organizace Eva Týlová. Páteční program ukončí vystoupení české zpěvačky a písničkářky Kaczi v 17.30 hodin. Děti určitě přilákají velikonoční dílny se Střediskem volného času Opava ve Slezance, kde si budou moci například uplést pomlázku, namalovat kraslice, vytvořit malou Mařenku nebo vyrobit osení.

Stánky na jarmarku budou otevřené v pátek a sobotu od 10 do 19 hodin, v neděli od 10 do 17 hodin. Chybět nebude samozřejmě ani teplá kuchyně, která nabídne dobroty, jako jsou rybí speciality, uzeniny, street food nebo bramborové spirálky.

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Opava Akce v obci Opava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoční jarmark...

Zámek ZábřehOstrava (21.8 km)

STING ApartmentsHavířov (34 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (37.9 km)