KD Na Rybníčku

Opava, Na Rybníčku 43/380

Není tu akce, kterou KD Na Rybníčku pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyligasd
  • Ohodnoť místo
  • kdnarybnickuopava.cz

KD Na Rybníčku (KDNR) je zcela novým prostorem, přestože budova samotná má za sebou dlouholetou tradici. Přesto se kulturní akce neomezují na jednu skupinu lidí nebo žánr, ale dům je otevřen pro všechny. Proto je zde možné poslechnout si vše, od dechovky, přes sbory, country, rock, klubovou scénu až po hip hop, bude-li zájem.

Restaurace nabízí poctivou českou kuchyni našich babiček s akcentem na regionální speciality a kavárna Dobré bydlo příjemné posezení pro vychutnání si dobré kávy/čaje/vína a přečtení si novin nebo surfování pomocí WiFi, která je v domě pro hosty všude dostupná.

Příjemnou novinkou je, že celý KDNR je zcela nekuřácký (s výjimkou venkovních prostor) a psům (náležitě hlídaným) je vstup povolen. Samozřejmostí je také zázemí pro rodiny s dětmi (dětské koutky, přebalovací pulty…). Dům se tedy přímo hodí pro konání oslav typu svatba, promoce, narozeniny nebo uctění památky pohřební hostinou. Je to multiprostorový objekt, který je schopen uspokojit a pokrýt potřeby nejen firem a organizací, kulturních agentur, ale i každého jednoho obyvatele Opavy a okolí.



KD Na Rybníčku a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

KD Na Rybníčku : hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!