Talkshow Jiřího Kolbaby s Miloslavem Stinglem

Termín: 9.10.2016
Vstupné:

200 Kč

9říjen neděle 19:00

Žánr: ostatní akcesetkánívernisážbeseda


Jedinečné setkání s cestovateli Miloslavem Stinglem a Jiřím Kolbabou se uskuteční v neděli 9. října 2016 v kulturním domě ve Frenštátě pod Radhoštěm. Zatímco cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba je ve Frenštátě pravidelným hostem, tak cestovatel, etnograf a spisovatel Miloslav Stingl sem zavítá poprvé.

Miloslav Stingl je vedle Miroslava Zikmunda skutečnou žijící cestovatelskou legendou. Hovoří částečně 17 jazyky a mimo jiné se také stal náčelníkem indiánského kmene Kikapů. Během svého života navštívil přes 150 zemí světa, napsal 41 knih, které vyšly po celém světě ve 239 vydáních v nákladu 17 miliónu výtisků.

Jiří Kolbaba bude celý večer vystupovat v roli moderátora. Beseda se bude z důvodu předpokládaného zvýšeného zájmu veřejnosti konat ve velkém sále Domu kultury. Samotné besedě, která začíná v 19.00 hodin, bude už v 17.00 hodin předcházet vernisáž výstavy fotografií Jiřího Kolbaby pod názvem ISLAND.

Ta se uskuteční ve Výstavní síni Albína Poláška, která je součástí Domu kultury. Vstupné na tuto výjimečnou akci je 200 Kč. Předprodej vstupenek bude zahájen 5. září v Turistickém informačním centru města.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Frenštát pod Radhoštěm Akce v obci Frenštát pod Radhoštěm

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Talkshow Jiřího...

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (228 metrů)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (9.7 km)

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (11.2 km)