Děti vytvoří s edicí TOPP maminkám dárek

Děti vytvoří s edicí TOPP maminkám dárek

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 14.5.2016
Vstupné:

0

14květen sobota 15:00

Žánr: ostatní akcepro dětiknihy


sobota 14. května v 15.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Pokud jste pravidelnými návštěvníky tvoření, víte, že každou druhou sobotu v měsíci se v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz koná tvoření na různá témata. Květen je nejen lásky čas, ale také slavíme Svátek matek. V květnovém tvoření si děti vyrobí dárečky pro maminky k jejich svátku.

Nejlepší nápady pro děti z edice TOPP jsou plné kreativních nápadů pro děti od tří let věnované všem ročním obdobím a nejdůležitějším svátkům. Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat. Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat.

Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně. Během měsíce května se zúčastněte slosování o vstupenky do expozice Světa techniky v Ostravě. Po celý měsíc květen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 31. 5. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029.

Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! Sledujte nás na webu a FB: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news https://www.facebook.com/KNIHCENTRUMcz-D%C5%AFm-knihy-253392878145940/?fref=ts www.knihcentrum-ostrava.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Děti vytvoří s edicí...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)