Vodafone Nápad roku: Jak na obsah, který prodává? // Workshop

Vodafone Nápad roku: Jak na obsah, který prodává? // Workshop

Adresa:

Ostrava, Sokolská třída 1263/24, 702 00 Ostrava

Termín: 21.4.2016
Vstupné:

Zdarma

21duben čtvrtek 15:00

Žánr: ostatní akceworkshop


Text na webu, tón a styl e-mailu, ale i slogan na obalu vašeho výrobku vás buď vystřelí do srdcí zákazníků, nebo stáhne mezi průměr. Co z toho chcete vy? Přijďte na bezplatný workshop Vodafone Nápadu roku a odneste si sadu know-how, kterou můžete okamžitě využít v praxi.

Co se na workshopu s Martinem Brablecem z Obsahové agentury dozvíte: > Jak zjistit, kdo jsou a co chtějí naši zákazníci? > Jak si připravit strategii obsahu a komunikace? > Jak z ní udělat konkrétní plán? > Jak tvořit obsah tak, aby fungoval? > Jak jej vyhodnocovat? > Tipy, triky a nástroje > Případové studie, ukázky z praxe, jak ano, a jak ne MARTIN BRABLEC Head Copywriter / Majitel - Obsahová Agentura Martin vlastní a vede Obsahovou agenturu, firmu specializovanou na dlouhodobé dodávání copywritingových a content marketingových služeb.

V 8 lidech zajišťují obsah pro firemní časopisy, weby, blogy, reklamy i e-mailové kampaně pro klienty typu Home Credit, CZC.cz, Cígler Software nebo JIC. Martin vystudoval žurnalistiku a politologii a copywritingu se věnuje téměř 10 let. Registrujte se na: http://goo.gl/forms/BqedbW18W4

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vodafone Nápad roku:...

Zámek ZábřehOstrava (5.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)