Youth4Youth festival 2015

Adresa:

Ostrava, Vítkovická 17

Termín: 10.10.2015
Vstupné:

50 Kč

10říjen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalyYouth4Youthdivadloworkshoppřednášky


Nová hudba, tváře, příběhy a zábava! Na to a mnohem více se můžete těšit již 10. října 2015 v areálu Provozu Hlubina. Jedinečný festival s tradicí YOUTH4YOUTH je určen pro mladé lidi, kteří chtějí objevit něco nového, poslechnout si neotřelou hudbu, poznat nové lidi a především okusit neopakovatelnou atmosféru!

Pro ty, kteří nás za ta léta přece jen neznají, si dovolíme představit se: Jsme skupina mladých lidí, kteří chtějí dát šanci a prostor mladým a nadaným umělcům z Ostravy a okolí. Zkrátka mladí pro mladé! Rozhodli jsme se navázat na předchozí úspěšné ročníky a díky neziskové organizaci YMCA Ostrava-Porubajiž poosmé představit skryté ostravské talenty v rozmanitých uměleckých žánrech.

Připraveno máme dvanáct hudebních umělců, kteří se budou dělit o dvě stage. Čekají vás hudebníci jako Zostra, M2E, Gilli, Ampli Fire, Saboter, Ajdontker, Cocaine Party nebo třeba Mad Tea Party.

Těšit se můžete i na nejrůznější taneční či divadelní vystoupení, pro která máme letos připravenu samostatnou scénu, ale také na barmanskou show či galerii zaplněnou uměním nadějných fotografů či malířů. 

Úplnou novinkou v programu festivalu jsou pak workshopy, do kterých se mohou aktivně zapojit i sami návštěvníci festivalu! Interaktivní lekce nabídnou zájemcům možnost vyzkoušet si například žonglování,  slacklining, arteterapii, základy dramatu či balet s choreografem a baletním mistrem Igorem Vejsadou.

Letošní ročník jsme chtěli udělat něčím odlišný a atraktivnější, a tak jsme festival protentokrát přesunuli do nově zrekonstruovaného Provozu Hlubina. Tyto prostory dnes vypadají zcela jinak, než když se tam v minulosti sprchovali horníci, zkoušel hornický orchestr adokonce vzniklo i první ostravské loutkové divadlo!

Festivalové brány budou otevřeny v 15:00, vstupné za celých devět hodin programu je 50 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Youth4Youth festival 2015

Zámek ZábřehOstrava (3.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.5 km)