Přejít na stránky Ticketpro.cz

Světové finále Miss Princess of the World 2014

Adresa:

Ostrava, Ruská 3077/135

Termín: 10.10.2014

10říjen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Nejkrásnější dívky světa míří do Ostravy, kde se uskuteční světové finále mezinárodní soutěže krásy a komunikačních dovedností Miss Princess of the World 2014

Nejkrásnější dívky světa míří do Ostravy, kde se uskuteční světové finále mezinárodní soutěže krásy a komunikačních dovedností Miss Princess of the World 2014

Nejkrásnější dívky světa přijedou  do Ostravy. Už 10. října budou mít diváci v ČEZ Aréně v Ostravě jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí světového finále mezinárodní soutěže krásy Miss Princess of the World 2014. Velkolepá výpravná show slibuje neopakovatelné zážitky, celou řadu výjimečných vystoupení domácích i zahraničních umělců, tanečních čísel i atraktivní představení gladiátorů – to vše za doprovodu špičkového symfonického orchestru, hudebních sólistů a pěveckého sboru. Během slavnostního galavečera se představí nejpůvabnější dívky z tradičních i exotických destinací v několika soutěžních disciplínách, kdy nebudou chybět i ty divácky nejoblíbenější jako jsou  promenáda v plavkách a společenských šatech nebo i zajímavé představení národních krojů. Ostravské publikum přivítá také úřadující vítězka Miss Princess of the World  Carmen Isabel Hernandez Chavez z Mexika, která předá korunku nové miss. V současné době se na soutěž připravuje kromě České republiky přibližně šedesát zemí.  Soutěž bude přenášena prostřednictvím satelitního vysílání do celého světa.

Miss Princess of the World je jedinečnou mezinárodní soutěží pro dívky ve věku od 16 do 26 let, která v současné době patří do Top pětky světově nejprestižnějších soutěží krásy. „ Dívky  mají být nejen půvabné a elegantní, ale chytré i vtipné  dámy, prezentující sebe a svou zemi v některém ze světových jazyků,“ vysvětlil  prezident soutěže Ing.Viktor Krča s tím, že Miss Princess of the World  se od klasických soutěží krásy odlišuje zařazením i jiných disciplín.  „Dívky musí přesvědčit porotu, že umí pracovat s moderními komunikačními nástroji a zvládnou základy diplomatického protokolu,“  zdůraznil prezident a zakladatel soutěže. V ČEZ Aréně zasednou hvězdní porotci v mimořádném složení. Miss Princess of the World je totiž jedinou soutěží na světě, kde v sále zasedá  porota složená z pěti desítek  osobností z řad  ambasadorů, celebrit, VIP osobností, národních  organizátorů a partnerů. Do hlasování napříč kontinenty budou navíc  zapojeny další  vybrané osobnosti, které odešlou své hlasy on-line prostřednictvím telekonference. Průběh finálového klání bude přenášen do zahraničí prostřednictvím satelitního vysílání pro Evropu, Asii a Afriku, internetu a zpravodajství domácích a zahraničních televizních štábů.  „To, že se světové finále uskuteční v Ostravě, se už nemusí nikdy opakovat. Jedná se o naprosto výjimečnou událost, která zviditelní nejen Českou republiku, ale především Ostravu a Moravskoslezský kraj v celém světě. A diváci v hale mohou být při tom, fandit, objevit se v záběrech televizních kamer, pobavit se a odnést si spoustu zážitků,“ doplňuje podiový režisér Jan Fronc. Ve srovnání s podobnými akcemi takového mezinárodního rozsahu bylo díky přispění místních sponzorů a lokálních patriotů vstupné stanoveno na velmi rozumné úrovni tak, aby si akci i průměrná ostravská rodina mohla dovolit světové finále navštívit.

Miss Princess of the World má dnes již dvanáctiletou tradici, během níž se podařilo rozvinout úspěšnou a dlouhodobou spolupráci se státní správou, především ambasádami zúčastněných zemí.  „Počet  přihlášených zemí rok od roku stoupá, v roce 2012 jich bylo 53.  Dívky přijíždí z různých zemí Afriky, Ameriky, Asie a Evropy, přibyly i zástupkyně z Kanady či Argentiny. Na letošní finále se připravují v současné době kromě České republiky finalistky zhruba šedesáti zemí z celého světa,“ popsala ředitelka produkce Michaela Řešutová.  

Začátek:  20.00 hodin, ale do 19.45 je nutno zaujmout místa v sále vzhledem k zahájení přímého  TV přenosu do zahraničí

 

WEBSITE:  www.missprincessworld.com, www.princeznysveta.cz

FACEBOOK: www.facebook.com/missworldprincess

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Světové finále Miss...

Zámek ZábřehOstrava (635 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.3 km)