Tuning show Trojhalí a Cars & Food Festival Ostrava 2023

Tuning show Trojhalí a Cars & Food Festival Ostrava 2023

Adresa:

Ostrava, K Trojhalí 3361/5

Termín: 17.6.2023 18.6.2023
Vstupné:

260 - 2000

17čer - 18čer celý den

Žánr: sporttuning show food festival gastronomie Ostrava


Jubilejní pátý ročník prestižní automobilové akce Tuning show Trojhalí nabídne přehlídku upravených vozů z celé střední Evropy v unikátním industriálním prostředí v centru Ostravy. Skvělá kombinace aut, jídla a zábavného programu zaujme všechny věkové kategorie a je vhodná pro děti i dospělé.

 

Jako bonus je součástí akce také Cars & Food Festival, kde vás čeká přes 30 prodejců s pestrým výběrem všech možných pokrmů. Navíc v rámci programu také kuchařské show od skvělých profesionálů a jako speciální host v neděli dorazí Zdeněk Pohlreich s mistry z Mama's Bistro a představí nám svůj nový projekt a také čerstvý rebranding.

V rámci tuning show se můžete těšit na rozhovor s hosty jako třeba Richard Chlad, David Kubrt, Filip Turek, Mates a Mára z Ukaž káru a spoustu dalších zajímavých hostů. Všechny podrobnosti se dozvíte na webu www.tuningshowtrojhali.cz

Nově jsme připravili také extrémně omezený počet VIP vstupenek, které vám dají možnost osobního setkání s vybranými hosty, přístup do VIP sekcí a další výhody.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce