Robert Křesťan a Druhá Tráva

Robert Křesťan a Druhá Tráva

Adresa:

LIVE stream

Termín: 4.6.2020

4červen čtvrtek 21:00

Žánr: koncertybluegrass folk live stream online

Umělci: Robert KřesťanDruhá tráva


Ze studia, kde právě natáčí nové řadové album s britským producentem Eddie Stevensem, si ve čtvrtek kapela Druhá tráva odskočí do Ostravy. V rámci nového seriálu on-line koncertů High Lite Basement odehraje první živý stream ve své devětadvacetileté kariéře, a kromě svých největších hitů představí i novinky.

On-line přenos bude možné naladit 4. 6. ve 21:00 na YouTube kanále High Lite Touring. Během příprav scény čtvrtečního přenosu se stage designéři nechali inspirovat například i koncerty Boba Dylana a technikou, jakou při nich používal. Vizuál tak dokonale dokreslí atmosféru hudby nadžánrové kapely.

 

Robert Křesťan je český zpěvák, mandolinista, skladatel a překladatel. Hrával v bluegrassových skupinách Trapeři a Poutníci a v současné době hraje v bluegrassové skupině Druhá tráva s banjistou Lubošem Malinou.
Druhá tráva natočila album Pojďme se napít ve složení Robert Křesťan (zpěv), Luboš Malina (banjo, whistle, kaval, klarinet, vokál), Luboš Novotný (dobro, lap steel), Emil Formánek (kytara, vokál), Tomáš Liška (kontrabas) a Kamil...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci LIVE stream

Podobné akce