Ostravské Buchary 2019

Ostravské Buchary 2019

Adresa:

Ostrava, Čs. armády 101

Termín: 27.3.2019
Vstupné:

80 Kč, permanentka 320 Kč

27březen středa 18:00

Žánr: divadlo


OSTRAVSKÉ BUCHARY 2019 - AMATÉRŠTÍ DIVADELNÍCI V OSTRAVĚ PODEVÁTÉ! V období 27.3.–31.3.2019 v Kulturním domě v Ostravě-Michálkovicích proběhne již devátý ročník krajské postupové přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla OSTRAVSKÉ BUCHARY.

O postup na celostátní přehlídku bude soupeřit 8 amatérských divadelních souborů z Moravskoslezského kraje: Proskovické divadlo Nad Struhou, Dodivadlo Dobroslavice, DS Na štaci Němčice, Lidové divadlo Krnov, Divadlo Grunt Háj ve Slezsku, Venkovské divadlo s.r.o. Stará Bělá, K.V.A.S. Karviná a BOBAN Bohumín.

Nesoutěžně vystoupí účastníci kursu režie při Lidové konzervatoři Ostrava se svým absolventským představením. Diváci se mohou po každé inscenaci aktivně zúčastnit rozborových seminářů s odbornými lektory a přidělit známku o nejlepší diváckou inscenaci přehlídky. V odborné porotě zasednou: Sylvie Vůjtková – dramaturgyně Národního divadla moravskoslezského, Václav Klemens – umělecký šéf a režisér Divadla loutek Ostrava a Petr Kracik – ředitel Těšínského divadla a divadelní režisér. Vstupenky a permanentky lze zakoupit přímo na místě před každým představením.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

11listopad pondělí 19:00

1prosinec neděle

Ubytování v okolí akce Ostravské Buchary 2019

STING ApartmentsHavířov (8.3 km)

Zámek ZábřehOstrava (8.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (16.1 km)