S rodinou do Vesce

Adresa:

Liberec, Sportovní areál Vesec

Termín: 15.5.2016
Vstupné:

zdarma

15květen neděle 10:00

Žánr: ostatní akcepro dětizdarmataneční


Květnový den bude ve sportovním areálu Vesec opět plný zábavy nejen pro děti a jejich rodiče, ale také prarodiče. Akce má formou prezentací a zábavných her nabídnout dětem smysluplné trávení volného času.

Na celou neděli 15. května je připraven již pátý ročník akce S rodinou do Vesce. V libereckém Sportovním areálu Vesec bude nachystán program jak pro nejmenší děti, tak pro „odrostlejší“ robátka. V rozlehlém areálu se představí celý Integrovaný záchranný systém Libereckého kraje: návštěvníci se stanou svědky zásahu Městské policie při zadržování pachatele nebo uvidí použití psa v jejích službách.

Hasiči předvedou ukázku zásahu u hořícího auta či ukázku vyprošťování z vozidla. Na místě bude i Tým silniční bezpečnosti či BESIPU. Během dne si děti mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Patrman, ze kterého vzešla olympionička Zita Frydrychová. Své umění předvede taneční skupina Takt Liberec nebo břišní tance ze studia AISHA.

Po celý den si všichni mohou vyzkoušet nejrůznější sporty, na místě bude krom jiného i horolezecká stěna. Tatínkové si mohou užít předváděcí jízdy nových českých vozů. A mnoho dalších atrakcí bude připraveno po celý den včetně pestrého programu. Pro návštěvníky je vstup zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce S rodinou do Vesce

Wellness Hotel BabylonLiberec (2.5 km)

Ypsilon Golf Resort LiberecLiberec (8.6 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (17.6 km)