Dobrou chuť přeje Podkrkonošský symfonický orchestr

Dobrou chuť přeje Podkrkonošský symfonický orchestr

Adresa:

Semily, Vejvarovo nábřeží 199

Termín: 3.6.2023

3červen sobota 19:30

Žánr: koncertysymfonický orchestr Semily


Polévka, špagety, čokoláda, šampaňské, pivo... Mohlo by se zdát, že jde o komplexní obědové menu, ale nenechte se zmást, jedná se o vybrané části z vystoupení Podkrkonošského symfonického orchestru a Petra Vydry, které se uskuteční v sobotu 3. června od 19:30 na "domovské scéně" PSO, v sále Kulturního centra Golf v Semilech.
 
PSO během večera pod taktovkou dirigenta a skladatele Martina Hyblera zahraje nejrůznější skladby spojené s jídlem, pitím a gastronomií vůbec. V mnohdy překvapivých souvislostech zazní hudba klasických skladatelů jako jsou G. Rossini, B. Smetana nebo V. Bellini. Znít bude ale i ryze současná hudba jako například Janem Kučerou zhudebněný recept na Pivní polévku od M. D. Rettigové nebo Martinem Hyblerem instrumentovaná Mozartova skladba Chleba s máslem (padá na zem vždy namazanou stranou) a také filmová hudba jako například z filmu Adéla ještě nevečeřela.
 
Do poslední ingredience vyladěným slovem bude večerem provázet herec a stand-up komik Petr Vydra a vězte, že vás čeká večer plný překvapení. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberecký kraj Akce v obci Semily

Podobné akce

5listopad úterý 20:00

7září sobota 15:00

10květen pátek 18:00

Ubytování v okolí akce Dobrou chuť přeje...

Riegrova chata KozákovZáhoří (4.8 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (9.3 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (11.9 km)