Winter Arena Festival

Winter Arena Festival

Adresa:

Klínovec

Termín: 20.2.2015 22.2.2015
Vstupné:

590 – 1990 Kč

20úno - 22úno celý den

Žánr: festivalelektro


Nejvyšší šaman svým rituálním tancem odhalil první jméno z headlinerů festivalu WINTER ARENA, kterými jsou naši rudí bratři FOREIGN BEGGARS.

O víkendu 20. až 22. února příštího roku se ve Skiareálu Klínovec opět představí zahraniční špičky současné hudební scény a doplní je nejznámější tuzemská jména. Během sobotního dne proběhne SNB & FREESKI contest s účastí předních českých riderů.

Symbióza kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů se osvědčila už minulý rok, kdy dorazila bezmála tisícovka návštěvníků. Díky tomu se letos chystá velké pokračování.

To, co tě bavilo na minulém ročníku, čekej znovu a ve větším! Mimo jiné se těš na indiánskou atmosféru a  dechberoucí videomapping. Dále můžeš na WINTER ARENĚ 2015 shlédnout graffiti jam, umělecké instalace a nebo se zúčastnit SNB & FREESKI campu, workshopů, seminářů a dalšího doprovodného programu.

WINTER ARENA letos opět spojila síly s největším tuzemským festivalem elektronické hudby Let it Roll a nově navázala spolupráci s Freeride.cz. Stane se tak oficiálně součástí série Just Ride 2015.

Nezapomeň, že tohle je jen první jméno z natřískaného line-upu WINTER ARENY 2015! Během následujících týdnů ti oznámíme dalšího headlinera a více info o celém festivalu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Klínovec

Podobné akce

11čvc - 14čvccelý den

Marienbad Film Festival 2024

, centrum města Mariánské Lázně Festival

27červenec sobota 13:00

Rock iN Roll

, Pláž koupaliště v Nové Roli u Karlových Varů Festival

Ubytování v okolí akce Winter Arena Festival

Waldhaus JáchymovJáchymov,Klínovec (4.3 km)

Restaurant Pension-AntonJáchymov,Klínovec (5.4 km)

Ubytování Na PanoráměJáchymov,Klínovec (5.5 km)