Zdeněk Bína

Zdeněk Bína

Adresa:

Karlovy Vary, Goethova stezka 6

Termín: 24.3.2024
Vstupné:

180 Kč

24březen neděle 19:00

Žánr: koncertysoul world music Karlovy Vary

Umělci: Zdeněk Bína


Frontman skupiny -123 minut, excelentní kytarista a zpěvák Zdeněk Bína ve svém sólovém projektu na pomezí soulu a world music a též v meditativních polohách, zrozených při jeho pobytech v lesích.

Kytarista, zpěvák a skladatel Zdeněk Bína (1975) se odjakživa inspiroval jazzovou a soulovou hudbou 70. let, působil ve skupině Walk Choc Ice a pak autorsky ovlivňoval svou Anděly, kritikou i publikem oceňovanou kapelu -123 minut. Nadaný multiinstrumentalista ale vystupuje také v sólovém akustickém projektu. Charismatický Zdeněk Bína mistrovsky ovládá svou kytaru, která má neuvěřitelně plný a živý zvuk. Neméně bravurně umí pracovat také se svým hlasem, zvukomalebně imituje cizí jazyky, často střídá dynamiku a tempo. Svým procítěným výrazem, zápalem pro muziku, svou nespoutanou energií a neskrývanou radostí z hudby velmi intenzivně oslovuje posluchače. Karlovarský sólový koncert představí skladby soulové, jazzové či bluesové, také funkové či flamencové, zajímavé ale budou též meditativní hudební polohy, zrozené při umělcových pobytech v lesích. Koncertní lahůdka výjimečného kytaristy a zpěváka je připravena na neděli 24.3.2024 od 19 hodin do karlovarské galerii umění.

Zdeněk Bína je český kytarista a zpěvák. V polovině 90. let vystupoval v kapele Walk Choc Ice. Později však zakládá mnohem úspěšnější kapelu -123min, díky které se dostává do širokého povědomí na české scéně. Na konci...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zdeněk Bína

Spa Resort SanssouciKarlovy Vary (305 metrů)

Wellness & Spa Hotel AmbienteKarlovy Vary (585 metrů)

Wellness centrum hotelu Jean de CarroKarlovy Vary (692 metrů)