Porciunkule 2017

Porciunkule 2017

Adresa:

Hostinné

Termín: 4.8.2017 6.8.2017
Vstupné:

zdarma

4srp - 6srp celý den

Žánr: festivalypopfolkmetalpro dětirevival


Tradiční slavnost Porciunkule je tu! Připravili jsme si pro Vás žánrově rozmanitý program, jež bude tradičně probíhat v několika částích města, a to na hlavním podiu na náměstí, v parku, v areálu koupaliště a v parku u hasičárny. Na letošní ročník přijalo pozvání několik známých a vynikajících kapel různých žánrů.

Jsme šťastni, že můžeme přivítat populární skupinu Monkey Business v čele s Matějem Rupertem, která v letošním roce přijala do své kapely svou první zpěvačku. Milovníky rapu potěší charismatický rapper Lipo, který se věnuje i režii videoklipů. V sobotu vystoupí také hudební skupina Táboranka se svou dechovou hudbou, hostinská skupina Black Jack, taneční skupina Boney M revival, která zajišťuje hudební taneční show v dobových kostýmech nebo také mladá energická skupina Náhodný výběr.

Pro příznivce metalu je zde připravena temperamentní kapela Dymytry, která vystoupí stejně jako folk-popový zpěvák a písničkář Voxel v neděli odpoledne na náměstí, a pro děti je zde přichystána pohádka. Celým programem nás bude provázet moderátor Petr Říbal z Evropy 2.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Hostinné

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Porciunkule 2017

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (10.5 km)

Ski HotelSvoboda nad Úpou (11.4 km)

Vraní boudaPec pod Sněžkou (15.1 km)