The Jelly Belly / At Bona Fide / ±0 / Raw Deal

The Jelly Belly / At Bona Fide / ±0 / Raw Deal

Adresa:

Hradec Králové, Pospíšilova 281

Termín: 15.4.2017
Vstupné:

100 Kč

15duben sobota 20:00

Žánr: koncerty


THE JELLY BELLY (SK)

Život jede těmito směry: rovná lajna se úpěnlivě třese, není možné udržet směr. Je vám skvěle a tělo skotačí líbeznou křečí. Shoegaze. Jelly Belly? Jedna věc je kapela nebo jejich deska, druhá věc je kontext, hledání souvislostí a přechodových špeků. Východné pobrežie? Kořeny jsou požehnání a sexuální orientace proměnlivých kytar (zalitých elektronikou) znamená budoucnost. Sen: pravidelný sonický příboj. V muzice a přilehlých erotických oblastech je to trvalá hodnota, mlčet nahlas a odpovídat stejným svalem.

AT BONA FIDE
Shoegaze, experimentální rock a návrat do britských 90tek. Ostravská skupina At Bona Fide napojená na nezávislý promotérský kolektiv Chee Chaak Tips, patří mezi nejzajímavější kytarové projekty české indie scény. Pod zdánlivě klidnou hladinou, upomínající na zvuk skupin jako My Bloody Valentine, Slowdive nebo The Jesus and Mary Chain, a melancholickým vokálem prosvítá neurotická textura typická pro zvukové experimenty noiseu.

±0
Plusmínusnula jenž v současnosti debutují se svým prvním albem jasně dokazují, že česká hudební scéna stále disponuje neobyčejně nadanými kapelami, které zdánlivě vyčerpaný odkaz devadesátkových kytarovek a post-punku rozvíjí a transformuje v současnou sugestivní výpověď. Neskutečně vyzrálý projev a naprosto autentický feeling umocňuje uhrančivá koncertní energie.

RAW DEAL
Nová kapela z Prahy a Pardubic. Michael Nechvátal, Molly na elektroudělátka, Lilek za bicíma, krautová jízda do neznáma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové
  • U Stolu

    Hradec Králové, V kopečku 85
  • Klub čp.4

    Hradec Králové, Velké nám. 145
  • Mood

    Hradec Králové, Pilnáčkova 543

Podobné akce

8červen sobota 15:00

16květen čtvrtek 09:00

Hradecký slavík

, Československé armády 300 Koncert

18květen sobota 19:00

Ubytování v okolí akce The Jelly Belly / At...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (899 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (29.4 km)

Residence ArxChrudim (29.5 km)