Trautenberkova 13°

Trautenberkova 13°

Adresa:

Malá Úpa

Termín: 9.6.2024 v 08:00 hod. (neděle)
Vstupné:

Online registrace 400 Kč (děti 100 Kč), na místě 600 Kč (děti 150 Kč)

9červen neděle 08:00

Žánr: sportzávod běh rodina děti Malá Úpa


Běžecky nejnáročnější závod série Pivních běhů – Trautenberkova 13 proběhne již podruhé, odstartuje 9. června z areálu pivovaru Trautenberk v Horní Malé Úpě v nadmořské výšce 1045 metrů a závodníky zavede až na samotný hřeben Krkonošského národního parku. Na občerstvovací stanici si běžci mohou vybrat, jestli dají přednost hořkému (pivnímu) nebo sladkému (iontovému) nápoji, a to že se běží 13 kilometrů není náhodou, jelikož i v cíli poté na závodníky čeká pivo o 13°.

Trautenberkova 13 skýtá přírodní scenérie, je závodem s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Trautenberk, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne set pivních speciálů Trautenberk!

Nicméně jedná se skutečně o běžecký závod a záleží na každém, zda-li si pivo dá již před startem, či po doběhnutí do cíle a jestli poběží na čas a „o bednu“, nebo jestli poběží bez sporttesteru a „na pohodu“. Vyhrát Trautenberkovu 13 může každý! I letos totiž vyhlásíme nejlépe tipujícího běžce – kdy při prezenci závodník nahlásí čas, za který závod uběhne a na trasu se vydá BEZ jakékoli měřící techniky. Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí!

Pro děti jsou připraveny dětské závody na vzdálenost od 500 do 1500 metrů dle věku, které hostí maskot lev Alex. Připraven bude také bohatý doprovodný program od sítě půjčoven Topsports centrum – šlapací kárky, terénní koloběžky, taneční show a další zábavné hry!

Bližší informace k závodu sledujte na FB stránce Pivní běhy. Těšíme se na vás! #bežímnajedno

Kulturní centra - Královéhradecký kraj Akce v obci Malá Úpa

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Trautenberkova 13°

Vraní boudaPec pod Sněžkou (10.5 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (13.3 km)

Ski HotelSvoboda nad Úpou (13.5 km)