The Dire Straits Experience v Hradci Králové

The Dire Straits Experience v Hradci Králové

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábřeží 375

Termín: 17.2.2019
Vstupné:

od 1099,-

17únor neděle 20:00

Žánr: koncerty


Pokračovatelé slavné kapely Dire Straits  - britský projekt The Dire Straits Experience  - míří opět do ČR. V roce 2018 vyprodali pražskou Lucernu a KC Aldis v Hradci Králové, v příštím roce zavítá kromě zmíněných měst poprvé také do Českých Budějovic. Frontmanem kapely je Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais.

V sestavě působí držitel ceny Grammy Chris White, hrající na saxofon, flétnu a perkuse, který spolupracoval s Dire Straits Marka Knopflera v druhé polovině 80. let. Šlo o turné „Brothers in Arms“, „On Every Street“, alba „On Every Street“ a „On The Night“ a legendární koncerty „Live Aid“ a „Mandela“. Mimo to v nedávné době Chris White hostoval na dvou sólových deskách Knopflera.

Při všech svých návštěvách Česka si získali fanoušky a prokázali, že kultovní písně kapely, jako „Sultans of Swing“, „Brothers In Arms“, „Money for nothing“, „Calling Elvis“,“Romeo and Juliet“,“Walk of Life“,“So far away“ či zasněnou “Private Investigations“, umí zahrát naprosto excelentním způsobem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Dire Straits...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (784 metrů)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (29.2 km)

Ubytování U PalukůChrudim (29.4 km)