MENU: Haco (JP), Tarnovski (CZ), Obelisk of Light (CZ)

MENU: Haco (JP), Tarnovski (CZ), Obelisk of Light (CZ)

Adresa:

Hradec Králové, třída Karla IV. 774

Termín: 1.6.2018
Vstupné:

120 Kč / 80 Kč student

Žánr: koncertypopelektroambientpunk


Haco (JP) Zpěvačka, skladatelka, multiinstrumentalistka a zvuková designérka, zakládající členka kapel After Dinner a Hoahio, Haco si postupně vytvořila unikátní zvuk, ve kterém volně kombinuje postupy elektroakustické hudby, post-punku, avantgardy, ambientu, improvisingu, ale i popu. Své nahrávky vydává na labelech Tzadik nebo Improvised Music from Japan. Spolupracovala s takovými esy světové scény, jako jsou Fred Frith, Acid Mothers Temple, David Toop, Zeena Parkins, Otomo Yoshihide, Ikue Mori nebo Sachiko M.

Ve velkém sále Bio Central se představí s novým albem Qoosui, které bude prezentovat v unikátním audiovizuálním programu.

Dalšími vystupujícícmi večera bude Tarnovski (CZ) jehož improvizovaná hudební vystoupení jsou mixem glitchové dekonstrukce, musique concrète a field recordings, a hudební projekt Jana Kašpara s názvem Obelisk of Light (CZ), ve kterém transformuje minimalistické motivy do sytých dronových ploch a rytmicky abstraktních struktur. Součástí vystoupení OoL je live projekce od Judity Levitnerové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

10květen pátek 20:00

Mňága a Žďrop

, Náměstí republiky 999 Koncert

Ubytování v okolí akce MENU: Haco (JP),...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (723 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.3 km)

Residence ArxChrudim (28.5 km)