Víno z blízka na Špilberku

Víno z blízka na Špilberku

Adresa:

Brno, Špilberk 1

Termín: 2.12.2017

2prosinec sobota 10:30

Žánr: ostatní akcesetkánívíno


První prosincová sobota bude patřit moravským vinařům a jejich vínům. Festival Víno z blízka je opět přivede do Brna, tentokrát rovnou do prostor monumentálního hradu Špilberk. V jedné vstupence se vám otevře celý hrad i vinařská oblast Morava.

Degustace 150 vzorků vín od 16 vybraných moravských vinařů, kteří reprezentují všechny čtyři vinařské podoblasti Moravy. Čekat na vás budou v sálech, hranolové věži nebo královské kapli na hradě Špilberku. Díky rozšířené vstupence si navíc můžete prohlédnout 7 expozic a 3 výstavy v prostorách hradu.

Součástí akce bude i možnost nákupu vín pro sváteční stůl či jako dárek pod stromeček. Výběr a nákup vín vám usnadní e-shop, který bude dostupný z vašeho telefonu přímo na hradě díky wi-fi signálu. Zakoupená vína si můžete osobně vyzvednout, nebo vám je doručíme až domů. Procházka hradními zákoutími, úchvatné výhledy na Brno, setkání s nejlepšími moravskými vinaři a lahodné víno. Takové bude letošní zimní Víno z blízka na Špilberku. Vstupenky koupíte na našem e-shopu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Víno z blízka na...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...