20. Pivní Pouť Černá Hora / Horkýže Slíže, Turbo, Alkehol, Sto Zvířat, Jelen

20. Pivní Pouť Černá Hora / Horkýže Slíže, Turbo, Alkehol, Sto Zvířat, Jelen

Adresa:

Černá Hora, nám. U Pivovaru 3

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

200

24září sobota 12:00

Žánr: festivalyzdarma

Umělci: Horkýže SlížeAlkeholSto ZvířatJelen


Již podvacáté se s námi můžete vydat na Pivní pouť, slavnosti Pivovaru Černá Hora, které se uskuteční v sobotu 24. září. Těšit se můžete nejen na skvělé černohorské pivo a černohorské limonády, ale také na bohatý hudební program, prohlídky pivovaru nebo na komentovanou degustaci.

Pivní pouť bude samozřejmě především o skvělém pivu a o širokém pivním portfoliu. Návštěvníci se tak mohou těšit na komentovanou degustaci, při které ochutnají různé druhy piv, o kterých se zároveň něco zajímavého dozví. Kromě toho se mohou zúčastnit také prohlídky pivovaru a nechat se zasvětit do výrobního procesu, při kterém vzniká jejich oblíbený zlatavý mok. Chybět nebude ani speciální akce každé páté pivo zdarma, kterou jistě ocení všichni přítomní.

Brány Pivovaru Černá Hora se otevřou již v 12:00 a jubilejní dvacátou pivní pouť odstartuje kapela Day Dreams. Dále vystoupí hudební skupiny Sto zvířat, Jelen, Alkehol a Horkýže Slíže. Bohatý program zakončí kapela Turbo.

„Pivní pouť je vždy hojně navštěvovaná a já věřím, že si ji řada lidí nenechá ujít ani letos, obzvlášť když se jedná o dvacátý ročník, což dokazuje, že jde o skutečně tradiční akci. Také proto se návštěvníci mohou těšit na unikátní svatováclavský speciál, pivo, které bude k ochutnání po celé září na počest svatého Václava,“ prozradil výrobní ředitel Pivovaru Černá Hora Vlastimil Zedek.

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Alkehol - česká rocková hudební skupina. Alkehol vznikl v roce 1991, kdy se Ota Hereš a Petr Buneš, tehdy kytaristé thrashmetalové skupiny Kryptor, rozhodli složit ne-trashmetalové písně s hospodskými texty.
Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.
I skupina Jelen prožila hvězdný rok. V lednu minulého roku nejprve představila videoklip k prvnímu singlu „Nebe nad Prahou“. Daleko významnější se však pro skupinu stal singl druhý s názvem „Magdaléna“. Právě tato píseň...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Černá Hora

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 20. Pivní Pouť Černá...

Wellness hotel PanoramaBlansko (8 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (11 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (12.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...