Oscars night - premiéra

Oscars night - premiéra

Adresa:

Brno, Dominikánské nám. 656/2

Termín: 10.5.2024 v 20:00 hod. (pátek)
Vstupné:

790

10květen pátek 20:00

Žánr: divadloshow cabaret zpěv tanec akrobacie film Brno


Unikátní show, jediná svého druhu!

Jen pár dní a 96 let. Světlo světa spatřil první slavnostní večer při předávání Oscarů v hotelu Roosevelt v Los Angeles. Je nám poctou uvést premiéru Oscar Cabaret Show v Cabaretu des Péchés a uctít tuto úžasnou událost v podniku, který nemá konkurenci.

 

Večer, ve stylu nejprestižnějšího filmového ocenění se zářivou hvězdou nad všemi hosty. Nebude chybět zpěvtanecakrobacie, a to vše za podpory chytlavé moderace. Přijďte zažít filmové legendy v živém podání, bez snímků z filmového pásu. 

Chcete se dozvědět, jakým filmem byl inspirován vznik Cabaretu des Péchés? Co se uvolnit u nejkrásnějšího kýče doby, legendy všech panenek - Barbie nebo zavzpomínat na hity velikánů hudby jako byla Abba nebo Queen? Líbilo by se Vám pustit slzu u Titanicu? Milovníci sci-fi by si mohli užít nevšední akrobatické podání Avatara nebo se na chvíli přesunout do virtuálního světa s Matrixem. Skvělé drinky Vás naladí na atmosféru klasického kabaretu, kde ale nemusí být vše tak, jak to na první pohled vypadá.  

Dress code: BLACK TIE 

Připravte se na nevšední večer a pomozte rozhodnout o udělování ceny Cabaretního Oscara té nejlepší poctě filmového čísla! 

K dispozici je vstupné v ceně 790 Kč, 890 Kč a VIP vstupné v ceně 990,-.  

Těšíme se na Vás!

Tým Cabaretu

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Oscars night - premiéra

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...