MINT Market Brno Nová Zbrojovka

MINT Market Brno Nová Zbrojovka

Adresa:

Brno, Lazaretní 1/7

Termín: 19.4.2024 21.4.2024
Vstupné:

zdarma

19dub - 21dub celý den

Žánr: MINT market móda šperky design delikatesy festival zdarma Brno


MINT Market i v Brně objevuje nová místa! Tentokrát se přestěhuje do industriální haly č. 76 v areálu Nové Zbrojovky, kde se bude konat spolu s akcí GrowFest. A na návštěvu budete mít tentokrát rovnou tři dny - přes osmdesát značek se na vás bude těšit o víkendu 19. - 21. dubna!

Kromě českého designu, autorské módy, ručně vyráběných šperků, keramických výrobků, bio kosmetiky a dalších krásných věcí tak v hale 76 najdete i široký výběr konopného zboží, včetně CBD produktů, čajů a směsí z konopí, doplňky stravy, pamlsky pro domácí mazlíčky, semena, sazenice a výbavy pro pěstování. Vše za festivalové ceny.

I samotný prostor stojí za návštěvu - tato ikonická hala s neobvyklou konstrukcí je pořádná pamětnice. Byla postavena už za první republiky. Právě v ní se montovaly motory do legendárního Zetka. Po druhé světové válce se v ní pak krátce vyráběla další legenda – traktor Zetor. Nyní je to místo pro nezapomenutelné zážitky.

Vstup na MINT Market a na GrowFest přes den zůstává jako vždy zdarma a bez bariér. Na večerní párty s Prago Union nebo Dj Friky si můžete koupit lístky.

PÁ 15.00 - 20.00

SO 10.00 - 20.00

NE 10.00 - 16.00

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

9červen neděle 10:00