Hudbou pro Unicef

Hudbou pro Unicef

Adresa:

Tišnov, Hornická 1725

Termín: 8.6.2024 v 14:00 hod. (sobota)
Vstupné:

450 - 990

8červen sobota 14:00

Žánr: ostatní akcecharitativní multižánrový hudební festival léto letní festival open air festival pod širým nebem Tišnov


Charitativní multižánrový hudební festival na podporu programů Dětského fondu Organizace spojených národů UNICEF, který se koná od roku 2009 v Tišnově u Brna.

Devátý ročník tohoto festivalu se bude konat po šestileté pauze v sobotu 8. 6. 2024 v přírodním areálu letního kina, který prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí.

Tento festival je jedinečný svým zaměřením, oficiálně spolupracuje s Dětským fondem OSN – UNICEF pro ČR a podporuje jeho aktivity. Z pohledu svého zaměření u nás nemá obdobu a patří mezi největší hudební události na jižní Moravě. V uplynulých ročnících zde vystupovali umělci jako Miro Žbirka, Richard Müller, Dan Bárta, Tomáš Klus, Jiří Schmitzer, Jaroslav Uhlíř, Vladimír Mišík, Mandrage a mnoho dalších. Festival v minulosti podpořila také řada známých osobností – Patrik Eliáš, Eva Adamcziková nebo Daniela Kolářová, která se stala i patronkou festivalu.

Výtěžek z projektu je každoročně věnován na podporu programů UNICEF a také na menší regionální charitativní projekty nebo podporu znevýhodněných jednotlivců.

Seznam interpretů ročníku 2024 bude pořadatel zveřejňovat postupně. Další informace najdete na www.hudbouprounicef.cz a sociálních sítích festivalu.

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?