Festival ProART Brno

Festival ProART Brno

Termín: 15.7.2022 22.7.2022

15čvc - 22čvc celý den

Žánr: workshop festival tanec zpěv herectví Brno


Mezinárodní workshop festival tance, zpěvu, herectví, psaní a dalších performing arts

Od května se můžete přihlásit na workshopy, které nabízejí profesionálům i široké veřejnosti výuku v oborech - tanec, herectví, zpěv, fotografie, kreativní psaní, hudba, audio-video. Kurzy probíhají přes celý den, jsou odstupňovány podle obtížnosti, přičemž každý účastník si může denní rozvrh nakombinovat sám. Druhou částí festivalu je večerní program, který představuje pedagogy – aktivně činné umělce – v ukázkách z jejich repertoáru a navíc zve i další hosty v koncertních, tanečních či divadelních představeních.

 

V Brně se festival odehrává již osmnáct let od roku 2005. Jde o tradiční setkání uměnímilovných lidí bez předsedků s touhou se zdokonalovat, hledat a objevovat skrz umění nové podněty a hodnoty v sobě i v druhých. Festival je otevřen každému - laikům i profesionálům. Každého motivace jsou jiné a dohromady všechny jsou nejkrásnější. Ambice nechte raději doma, bez nich to jde vždycky líp. 

Festival v Brně nabízí nejširší nabídku dílen i večerního programu ze všech pěti měst. Probíhá v osmi dnech, ale kurzy jsou většinou čtyřdenní. Kombinace kurzů je vítána a možná. Cenově jsou proto kombinace zvýhodněny. 

Festival probíhá opět v nádherných prostorách Místodržitelského paláce a pěvecké dílny paralelně v knihovně vily Loew Beer na Drobného ulici. Proto se dílny již nebudou zvukově rušit. Počítejte pro přesun mezi těmito lokacemi tak 15 minut pěší chůze. Večerní program bude krom těchto dvou lokací probíhat také v Káznici na Cejlu. Program zveřejníme v červnu. Účastníci dílen mají zvýhodněné vstupné. Prostor Místodržitelského paláce láká ke společnému sdílení a setkávání nejen během dne, ale i po večerních představeních a koncertech. Buďte s námi ProART i letos.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

27duben sobota 20:00

Blue burlesque show

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

26dub - 28dubcelý den

Čoko Fest

, Vinařská 407 Ostatní

3květen pátek 20:00

Ubytování v okolí akce Festival ProART Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...