Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vivaldianno MMXII: Jaroslav Svěcený a Michal Dvořák /exLucie

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 7.2.2013
Vstupné:

se bude postupně zvyšovat: 30.11. o 30. Kč, od 30.1. o 30 Kč

7únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektrorocktechno


Multižánrová audiovizuální show s novým programem a mezinárodními hosty se vrací do Brna!

Multižánrová audiovizuální show s novým programem a mezinárodními hosty se vrací do Brna!

Hudební projekt Vivaldianno MMXII houslového virtuóza Jaroslava Svěceného a rockového klavíristy a autora projektu Michala Dvořáka s mimořádným úspěchem navázal na neméně zdařilé Vivaldianno MMVII. Pro velký úspěch, který mělo představení v Brně na jaře 2012, se Vivaldianno vrací do brněnského Bobycentra 7. února 2013.

Nadšené reakce a velký úspěch u publika provázel celé koncertní turné Vivaldianno 2012 se špičkovým hudebním a audiovizuálním programem, prvotřídními interprety a hostujícími umělci z celého světa. Hlavní protagonisté projektu Jaroslav Svěcený a Michal Dvořák spolu s jejich hosty na jevišti rozehrávají hudbu plnou barev a emocí, strhující podívanou pro všechny generace. V jejich osobitém podání zní skladby inspirované nejen nadčasovou hudbou Antonia Lucia Vivaldiho, ale také geniálním Bachem a Mozartem, houslistou a skladatelem Fritzem Kreislerem či argentinským mágem Astorem Piazzollou.

Vivaldianno Tour 2012 nabízí především novinky z CD Vivaldianno MMXII, které vyšlo koncem března, ale nechybí ani ty nejúspěšnější a nejžádanější skladby z prvního CD Vivaldianno MMVIII. Jaroslava Svěceného a Michala Dvořáka doprovázejí hudebníci z Peru a Bolívie, posílení o virtuózního hráče na kenu a siku Vlado Urlicha. Zárukou nejvyšší hudební kvality je i hostující Heroldovo kvarteto. Mezi hudebníky na jevišti jsou také kytarista a mistr zvuku Jiří Janouch, kytarista Michal Pelant, jeden z původních členů skupiny Lucie bubeník Tomáš Waschinger a hráč na didgeridoo Ondřej Smeykal, který se střídá s Alešem Doležálkem. Celkový divácký a posluchačský zážitek umocňuje špičkové audiovizuální zpracování scény a technologicky nejvyspělejší zvuková aparatura.

Nenechte si proto ujít brněnskou zastávku nadčasového hudebního projektu, ve kterém si své role rozdělili renomovaní interpreti různých žánrů a na barokním základě vytvořili pestrobarevnou zvukovou paletu hudební současnosti.

www.vivaldianno.cz

www.michaldvorak.cz

www.sveceny.cz

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vivaldianno MMXII:...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...