Jakub Smolík - Tour 60 s kapelou a hosty

Jakub Smolík - Tour 60 s kapelou a hosty

Adresa:

Hodonín, Horní Valy 3747/6

Termín: 11.10.2019

11říjen pátek 19:00

Žánr: koncertykoncert

Umělci: Jakub SmolíkPetr KolářIlona Csáková


Věčný romantik, autor mnoha nesmrtelných hitů, oblíbený zpěvák a výborný vypravěč Jakub Smolík slaví tento rok své životní jubileum – 60 let. K příležitosti této události je naplánováno velké koncertní turné, které zavítá i do Hodonína

Hosté: Petr Kolář a Ilona Csáková

Koncerty Jakuba Smolíka s kapelou přináší nejen skvělé písničky – na svém kontě má více jak 24 alb, zazní takové hity jako například “Ave Maria”, “Jen blázen žárlí”, “Nejsi má” ale vzhledem k vypravěčskému talentu Jakuba Smolíka také celou řadu zábavných historek nejen z jeho vlastního života. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou pak samotní hosté koncertu v Hodoníně – duety s Petrem Kolářem a Ilonou Csákovou, ale také jejich vlastní písničky, budou ozdobou koncertní show a přispějí k vytvoření neopakovatelné atmosféry.

Zpěv: Jakub Smolík (Česká republika), Petr Kolář, Ilona Csáková

Jakub Smolík je český zpěvák s bohatou hudební minulostí. Svojí první hudební skupinu Travaléři založil spolu se svým tehdejším spolužákem Lubošem Trnkou v roce 1975.
Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.
Ilona Csáková je česká popová zpěvačka, která svojí kariéru odstartovala v roce 1987 působením v kapele Laura a její tygři, ve které vydržela až do roku 1992. Poté se vydala na svoji úspěšnou sólovou dráhu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

3květen pátek 13:00

Majáles 2024

, Horní náměstí Festival

11květen sobota

Majáles v Brně

, Výstaviště 405/1 Festival

Ubytování v okolí akce Jakub Smolík - Tour 60...

Vinárna U HouslíHodonín (593 metrů)

Ubytovna KubraHodonín (638 metrů)

Ubytování Sklep u VeselýchMutěnice (10.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?