Koncert na Brněnské přehradě s Českým rozhlasem

Koncert na Brněnské přehradě s Českým rozhlasem

Adresa:

Brno, Přístavní

Termín: 1.6.2019
Vstupné:

zdarma

1červen sobota 19:00

Žánr: koncertyohňostroj oslavy zdarma


Český rozhlas Brno oslaví 95. narozeniny. Hlavním dárkem všem posluchačům, nejen Brňanům a Moravanům bude koncert na Brněnské přehradě 1. června v 19 hodin.

Brněnským rozhlasem prošla řada hereckých a hudebních legend. Svou slávu na vlnách nejstaršího moravského rádia zažil Karel Höger, Oldřich Nový nebo Jožka Černý a zástupy dalších. Proto se brněnský rozhlas rozhodl uspořádat velkou moravskou oslavu svých narozenin.

Moravia Brass Band je jedno z nejlepších těles svého druhu u nás. Celkem 30 hudebníků, kteří hrají slavné filmové melodie nebo legendární písničky převážně na dechové nástroje doprovází Aničku Slováčkovou a Petra Bendeho.

V druhé části programu pak vystoupí Big Band spjatý s brněnským rozhlasovým studiem. Rozhlasový Big Band Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviče představí své sólistky – Zuzanu Gamboa, Andreu Zimányiovou a hvězdu slovenské verze pořadu „Tvoje tvář má známý hlas“ Ivanu Regešovou. Přestože má Rozhlasový Big Band Gustava Broma své kořeny v Brně, doprovází přední české a nejen české zpěváky a muzikanty. Pro spolupráci si rozhlasový Big band vybral i poloviční Valach Ondřej Gregor Brzobohatý, který speciálně pro diváky na Brněnskou přehradu chystá velkou klavírní show.

Celý koncert pak vyvrcholí prvním ohňostrojem letošního ročníku festivalu Ignis Brunensis. Je tak velká šance, že koncert přímo na místě uslyší přes 100 tisíc lidí a další desítky tisíc v rozhlase. A to na Moravě dlouho nebylo!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

30duben úterý 15:00

Pálení čarodějnic 2024 - Líšeňská rokle Brno

, travnatá plocha mezi zastávkami Masarova a Kotlanova tramvaje čís. 8 Ostatní

Ubytování v okolí akce Koncert na Brněnské...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...