Výstava květin Čimelice 2017

Výstava květin Čimelice 2017

Adresa:

Čimelice

Termín: 24.8.2017 27.8.2017

24srp - 27srp celý den

Žánr: výstavy


Tradiční výstava květin a zahradních doplňků spojená s prodejem - Čimelice 2017 - letos 32. ročník - se koná ve dnech 24. až 27. srpna 2017 (čtvrtek až neděle). Zahradnictví Zámecká zahrada v Čimelicích po dvou letech opět připravuje pro milovníky květin tradiční květinovou podívanou.

Svátek zahradníků a zahrádkářů letos proběhne na sklonku letních prázdnin ve dnech 24. až 27. srpna v areálu čimelického zahradnictví.

Již v tuto dobu je jasné, že tento 32. ročník bude opět velmi bohatý na zajímavé květinové expozice i na množství vystavovatelů a prodejců rostlinných výpěstků i zahradnického materiálu. Rámec a náplň výstavy se teprve tvoří, ale můžeme prozradit, že se mají na co těšit milovníci gladiol, jiřin i lilií, které budou zastoupené v bohatém sortimentu.

Připravujeme expozice květin s krásnými fotografiemi Vendy Štofflové ze života v trávě, „ Květinovou POEMILU“ výtvarnice Olgy Volfové, „Staré časy“ - doplněné rostlinami s uměleckou keramikou a obrazy Evy Ďurčové, „Rozkvetlá řemesla“a další zajímavé a překvapivé nápady.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava květin...

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (10 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (14.6 km)

Time Cafe & PenzionPříbram (25.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Orlík Zámek Orlík Orlík nad Vltavou (9 km)