Lipno Ice Marathon

Lipno Ice Marathon

Adresa:

Černá v Pošumaví, kemp Jestřábí

Termín: 11.2.2017

11únor sobota 10:30

Žánr: sportmaratontenis


Extrémní závod pro ty, kteří chtějí prověřit sebe sama v těch nejtěžších podmínkách Teplota vzduchu: až -20°C Nadmořská výška: 729 m. n m Terén: led, sníh, nezpevněný Maximální počet startujících: 800 Popadla Vás někdy touha dokázat sami sobě, že uběhnete dál, vyskočíte výš, dojedete na konec světa, potopíte se hlouběji? Prvním krokem v případě běžeckého maratonu je obout tenisky a začít trénovat.

Lipno Ice Marathon je však něčím výjimečný. Nestačí „jen“ umět běhat a vydržet tradičná maratonskou vzdálenost 42,195 km. To vše totiž musíte zvládnout i v těch nejtřeskutějších českých mrazech na sněhu a ledu. Hledali jste ten správný impuls dokázat si něco výjimečného? Lipno Ice Marathon je tu právě pro vás. Tak se obujte a začněte trénovat. Tohle totiž není závod pro bábovky. Pro vytrvalé zimní běžce máme připravenou nejen maratonskou trať, ale i 22 km dlouhý půlmaraton a 10 km vzdálenost pro mladé sportovce.

Závodit můžete klasicky, tedy nazujete boty vhodné do zimního terénu a na led a stačí se rozběhnout. Další variantou – pokud počasí dovolí – je kategorie Freestyle, která zahrnuje brusle, běžecké lyže, kite, ledovou jachtu a kolo. Můžete si vybrat jeden prostředek nebo je libovolně kombinovat. Kategorie Freestyle je zkrátka ušitá pro všechny, kteří milují pohyb na ledě. Vybere si každý. Tak neváhejte a ponořte se do tréninku, čas letí! To vše a nejen to…

Pro ty, kteří to myslí opravdu vážně! V ceně startovného máte zahrnuto ubytování ve vlastním stanu přímo v lokalitě závodu. Zažijte tak pořádný ledový adrenalin podobný tomu antarktickému. Náš maraton je zkrátka dobrou vstupenkou do přípravy na vyhlášený Antarctic Ice Marathon. Tak přijeďte a otestujte svou výdrž! S registrací do závodu neváhejte, počet startovních míst je omezen!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci Černá v Pošumaví

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lipno Ice Marathon

Wellness Hotel FrymburkFrymburk (8.9 km)

Villapark Lipno DreamsLipno nad Vltavou (13.2 km)

Rezidence Club CanadaLipno nad Vltavou (14.3 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad a zámek Český Krumlov Státní hrad a zámek Český Krumlov Český Krumlov (18.2 km)