Krest charitativniho kalendare Power of breath 2017

Krest charitativniho kalendare Power of breath 2017

Adresa:

České Budějovivce, náměstí Přemysla Otakara

Termín: 10.12.2016
Vstupné:

250 Kč

10prosinec sobota 20:00

Žánr: ostatní akcesetkánídětské křest zdarmataneční


Pátý ročník charitativního kalendáře Power of breath 2017 se představí dne 10. prosince ve 20:00 v Nákupní galerii Dvořák na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. Cílem je představit významné sportovní osobnosti se vztahem k jižním Čechám a ziskem z prodeje pomoci občanskému sdružení Haima podporující oddělení dětské onkologie.

Pro letošní ročník je hvězdou kalendáře špičkový fotbalista Jan Koller, dále plavec Arny Petráček, který je držitelem zlaté medaile z paralympiády v Riu, skokan na lyžích Jan Matura, krasobruslař Tomáš Verner, Martin Michek za motocross, Jindřich Vácha za karting, tenista Lukáš Dlouhý, hokejista Václav Nedorost či Aleš Kotalík a další.

Ze vzniklých fotografií Jiřího Šimečka je vytvořen barevný A3 kalendář, který tiskárna Inpress zajistila zdarma. V rámci programu se kromě slavnostního předání šeku můžete těšit na osobní setkání s některými sportovci z kalendáře, ale hosté by si neměli nechat ujít také módní přehlídku předních značek. Organizátorka Veronika Poláková zajistila také pěvecké a hudební vystoupení herců z Jihočeského divadla v čele s Terezou Vítů, ale i taneční vystoupení NG Dance crew.

Jedinečnou možnost budou mít obdivovatelé sportovců z kalendáře, jejichž fotoobrazy se na akci budou dražit. Rolí kmotrů kalendáře se zhostí finalistka České Miss 2010, modelka Kateřina Votavová a „zlatý“ Arnošt Petráček. Večerem provede moderátorka z Rádia Kiss Jižní Čechy Adéla Jirkalová. Partnerem projektu Power of breath 2017 je Carmen Clinic. Dámy Iveta Plemlová a Marcela Vazačová spojily křest kalendáře s otevřením salonu a hostům připraví ochutnávku doplňků stravy pro sportovce.

Vstupenky jsou k dispozici v síti CBsystem a cena je pouhých 250 Kč a hosté získají zdarma na akci rovněž kalendář. Power of breath 2017 vychází v limitované edici, ale na místě bude také k zakoupení. Vstupenky naleznete zde: http://www.cbsystem.cz/cz/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci České Budějovivce

Podobné akce

2červen neděle 13:00

Ubytování v okolí akce Krest charitativniho...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (661 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.8 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (20.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.3 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.9 km)