Zuzana Zimmermannová - Objížďka

Zuzana Zimmermannová - Objížďka

Adresa:

České Budějovice, Nová 3

Termín: 6.10.2016

6říjen čtvrtek 17:30

Žánr: ostatní akcepoezie


Zuzana Zimmermannová se narodila v Brně roku 1965. Na Karlově Univerzitě vystudovala dálkově speciální pedagogiku a přitom sbírala zkušenosti v práci s postiženými dětmi a dospělými. Roku 1991 založila česko-německou rodinu. Od té doby žije v Norimberku a pracuje jako vychovatelka ve chráněné dílně.

Čas od času má hlavu plnou kvítí a pouští se do psaní. V Německu vyšly její pohádky „Andy“ a lázeňské povídky z Norderney . V češtině vydala pohádku „ Babička teď bydlí v nebi“ a její poezie byla několikrát zveřejněna v anthologii „Posvícení“ a v„Divokém vínu“. U nakladatelství Brána ji v březnu vyšla kniha „ Objížďka“, soubor humorných erotických povídek a zcela aktuálně román „ Sraz v kavárně Vídeň“.

"Objížďka" Spisovatelka, nucená kvůli objížďce na silnici jezdit měsíc autobusem, sleduje ze zadní řady své spolucestující. Každý den si vybere někoho zajímavého, kdo ji inspiruje k napsání erotické povídky. Jejím společníkem je červený notebook, do něhož během jízdy své povídky píše. Erotičnost textu sílí každou kapitolou, ale co převládá je humor a neočekávaný závěr každého příběhu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zuzana Zimmermannová -...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (532 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.6 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.9 km)