Loď / A Boat

Loď / A Boat

Adresa:

Malovice, Malovice 35

Termín: 11.8.2016
Vstupné:

180 – 250

11srpen úterý 21:00

Žánr: divadlopro děti


Vydejte se s námi na 20. plavbu Mezinárodního divadelního projektu. Letos přímo na Švestkovém Dvoře.

Letos Divadlo Continuo připravuje vizuálně pohybové představení s živou kapelou, originálním výtvarným řešením a specifickým pohledem pro diváky, který vychází z místa samotného. V rámci rekonstrukce prostor, která byla dokončena přesně před rokem, v létě 2015, vznikl ve dvoře statku prostor pro divadelní tvorbu, tvořený sevřenou dvoranou, kterou ze tří stran obklopují patrové ochozy pro diváky.

Dvůr se pro divadelní představení promění do podoby stylizované lodi. Divadelní představení se bude odehrávat na tanečním parketu v jejím středu. Pohled pro diváky je součástí originálního divadelně-architektonického řešení. Diváci totiž budou sledovat dění ze tří stran skrze okýnka asociující pohled z kajuty. Stejně tak je originální technické a výtvarné řešení vlastního hracího prostoru, který umožní použití originálních divadelních prostředků, vytvářejících magický a poetický prostor pro divadelní akci.

Divadelní představení Loď / A Boat vzniká po dobu 3 týdnů ve spolupráci s dvacítkou mladých lidí z celého světa, studentů a absolventů uměleckých škol, herců, tanečníků, performerů, výtvarníků a muzikantů pod vedením členů divadla a v režii uměleckého vedoucího souboru Pavla Štourače. Na základě 3 týdenní práce vzniká inscenace, která je vytvořena přímo pro nové prostory Švestkového Dvora.

Děti do 12 let zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Loď / A Boat

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (16.1 km)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (21.8 km)

Villa LiduškaBechyně (29 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní zámek Kratochvíle Státní zámek Kratochvíle Netolice (5.5 km)