Welicoruss / Blamage v Českých Budějovicích

Welicoruss / Blamage v Českých Budějovicích

Adresa:

České Budějovice, U Tří lvů 4

Termín: 18.1.2019
Vstupné:

160,-Kč / 200,-Kč

18leden pátek 19:00

Žánr: koncerty


WELICORUSS (RU/Siberia) symphonic black metal Po několika letech náročné a tvrdé práce propojené v mezičase s neustálým koncertováním po celé Evropě Vám Welicoruss představují své nové album "Siberian Heathen Horde", nesoucí v sobě zlověstnou a hlubokou atmosféru sibiřských neproniknutelných a sychravých lesů, písní šamanů minulých civilizací, moc zapomenutých bohů a skrytých rozměrů!

Nové album bez pochyb změní Váš dosavadní pohled na dosavadní tvorbu kapely. Přinutí Vás si udělat jiný pohled na symfonický black-metal, překonávajíc svěžest, progresivitu a rozmanitost v jejich tvorbě! Za 4 roky na evropské scéně kapela odehrála více než 400 koncertů, mnohé z nich se konaly na některých z největších evropských metalových festivalech, kde Welicoruss potvrdili svoji jedinečnost a originalitu! BLAMAGE [melodic thrash metal], České Budějovice Kapela Blamage vznikla v roce 2003, po personálních změnách se sestava ustálila v roce 2006 a stejně tak se ujasnil i hudební žánr. V této sestavě kapela hrála do konce roku 2009, kdy kapelu po dohodě opustil kytarák Tomáš Kuchta.

V říjnu 2010 opustil Blamage i kytarista Pavel Michálek a po vzájemné dohodě se vrátil kytarista Tomáš Kuchta, který přivedl s sebou druhého kytaristu Waltera Kölbla a také odchází bubeník Tomáš Lapice a místo něho nastupuje do skupiny Hugo Fischer. Během let 06 - 09 kapela nahrála 3 CD (jeden maxisingl a dvě řadová alba) a hrála na různých festivalech, soutěžích či koncertech po ČR a Německu. V roce 2011 vydala své zatím poslední album Valkýra.

Odchází kytarista Walter Kölbl, který se chce naplno věnovat své kapele All The Secret Inside a nastupuje mladý kytarista Robin Kopřiva. A poslední změna opět nastala na postu bubeníka, kdy se kapela rozloučila s bubeníkem Hugo Fischerem a nabrala talentovaného Jaroslava Roda. Nyní se kapela nachází ve studiu, kde nahrává novou desku. Repertoár kapely se skládá převážně z vlastních věcí a pár coverů ( Killswitch Engage, Trivium).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Welicoruss / Blamage v...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 192 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.3 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.9 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.4 km)