Mikulášský autobus - České Budějovice

Mikulášský autobus - České Budějovice

Adresa:

České Budějovice, Žižkova

Termín: 5.12.2018
Vstupné:

zdarma

5prosinec středa 14:00

Žánr: ostatní akceMikuláš jízda rodina děti soutěže a hry


Svézt se po Českých Budějovicích speciálním „Mikulášským autobusem“ mohou v rámci tradiční nadílky malí i velcí zájemci. Cestující se ovšem musí připravit na skutečnost, že jízda bude možná pouze s platnou vstupenkou. Již od roku 2002 pravidelně připravuje Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. pro všechny zájemce oslavy svátku svatého Mikuláše. Jízdy speciálně vyzdobeného vozu v krajském městě proběhnou ve středu 5. 12. 2018 a opět slibují výjimečný zážitek. Odpolední spoje jsou určeny hlavně pro rodiny s dětmi a jsou načasovány tak, aby všichni pasažéři pohodlně stihli i přílet Anděla na náměstí Př. Otakara II. Pro malé cestující jsou od Mikuláše připraveny sladké odměny, s těmi ostatními si popovídá nesmlouvavý čert.

Mimořádná autobusová linka bude vyjíždět od nádraží z výstupní zastávky MHD v Žižkově ulici u OC Mercury, kam se bude také po absolvování celé půlhodinové trasy vracet. Vůz bude stavět pouze v zastávce Poliklinika Sever. Odjezdy jsou naplánované na 14.00, 15.00, 16.00 a 17.00 hodin.

Přeprava všech cestujících na těchto spojích je zdarma, zájemci si ovšem musí vyzvednout vstupenky do autobusu v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí OC Mercury, které se budou vydávat od pátku 23. 11. 2018. Na každou jízdu je omezený počet 80 kusů a proto je potřeba přijít včas. Navíc není možno v tomto voze přepravovat dětské kočárky či jízdní kola.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce