Městský klub Sokolovna, Vamberk

Městský klub Sokolovna

Vamberk, Tyršova 18

Není tu akce, kterou Městský klub Sokolovna pořádá? Přidej ji

Městský klub Sokolovna Vamberk je centrem kulturního dění ve městě, poskytujícím občanům množství kulturních aktivit. Jeho hlavním úkolem je organizování a podpora kulturní činnosti, včetně koncertů, divadelních představení, tanečních kurzů a dalších společenských událostí.

Městský klub Sokolovna Vamberk se zaměřuje také na konání plesů, tanečních zábav, diskoték, módních přehlídek a zábavných programů pro děti. Důraz je kladen na široký výběr akcí pro různé věkové a zájmové skupiny.

Městský klub Sokolovna Vamberk pořádá také Svatováclavský jarmark a vánoční trhy. Navíc je domovem několika významných akcí s celorepublikovým dosahem, jako jsou Voříškův Vamberk a krajkářské slavnosti, které přitahují návštěvníky z celé země.

Městský klub Sokolovna Vamberk nabízí také pronájem prostor pro různé akce. S velkým sálem pro 300 osob a dalšími menšími prostory, jako jsou malý sál, velká a malá šatna, a výstavní síň, je ideálním místem pro širokou škálu akcí od přednášek po svatby a životní jubilea.

Městský klub Sokolovna Vamberk je známý pro své Mezinárodní setkání krajkářek a Bienále české krajky. Tyto akce, konané v sudých letech, podporují tradiční řemeslo a přitahují účastníky z domova i zahraničí, čímž zvyšují kulturní profil města Vamberk.

FOTO: Jiří Schauer



Městský klub Sokolovna a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Městský klub Sokolovna: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!