Muzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na Karlštejně

Muzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na Karlštejně

Zatímco slavnostní premiéru má muzikál Noc na Karlštejně znovu na Karlštejně již za sebou, další vyprodaná představení se nezadržitelně blíží. To nejbližší se uskuteční již v pátek 8. července. Návštěvníci se mohou těšit na originální zpracování známého muzikálu, během něhož nechybí známé hity s hudbou Karla Svobody.

hodnoceno 16x
Líbí? Pošlete to dál...

Pojďte si nyní spolu s námi připomenout, jak to vypadalo na premiéře, která se uskutečnila v sobotu 2. července. Recenzi představení jste si u nás již mohli přečíst. Nyní přichází na řadu několik fotek. V hlavních rolích se mohou návštěvníci těšit na Daniela Bambase, Hanu Holišovou, Jana Kříže, Pavla Vítka, Reginu Rázlovou, Václava Knopa, Ivanu Korolovou či Tomáše Smičku.  

CELÝ REPORT: Muzikál Noc na Karlštejně baví návštěvníky přímo na nádvoří oblíbeného hradu

Další náhodné fotky z galerie...

Muzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na KarlštejněMuzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na Karlštejně Muzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na KarlštejněMuzikál Noc na Karlštejně baví během prázdninových víkendů diváky přímo na Karlštejně


Státní hrad Karlštejn nabídne brzy i tyto akce

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...