Festival fantazie 2014

Adresa:

Chotěboř, Tyršova

Termín: 27.6.2014 6.7.2014
Vstupné:

250 Kč/den,, děti do 8 let zdarma, 8-12 let poloviční vstupné

27čer - 6čvc celý den

Žánr: elektropopfestivaljazztechnofilm


Největší festival pop-kultury v ČR nabídne zahraniční herce, kostýmy z filmů a seriálů, velké herny, nejvíc pořadů na světě... V pěti budovách a venkovním prostoru se odehraje světově unikátní program pro příznivce nejen sci-fi, fantasy a hororu v hrách, filmech, seriálech, anime, comicsech, knihách a na internetu.

19. Festival fantazie přináší desítky filmů, 1500 pořadů, velké videoherny a hernu stolních her i slavné zahraniční hosty. Program je určený nejen fanouškům fantastiky. První víkend festivalu proběhne Geek Roadshow – CraFFtcon pro mladé příznivce Minecraftu, technologických vychytávek a natáčení videí pro YouTube. Dále MatFFyz Expo, zábavný program Matematicko-fyzikální fakulty a Filosofické fakulty Univerzity Karlovy, popularizující matematiku, fyziku, informatiku a další obory.

Na začátku festivalu také nabídneme koncert jazzové kapely The Cupcake Collective, pořady o vojenské historii a výzbroji i program věnovaný seriálu My Little Pony. Fantastický program Festivalu fantazie zahrnuje na dvacet dalších programových linií, věnujících se sci-fi, fantasy a hororu. Oblíbené seriály a filmy jako Stargate, Star Trek, Star Wars, Doctor Who mají své početné fanouškovské skupiny. Stejně tak Pán prstenů+Hobit, Hra o trůny a Harry Potter.

A mnohé další. Novinkou je RPG (Role Playing Game) program, šestidenní program LegendConu věnovaný fenoménu League of Legends, vrací se program věnovaný seriálu Supernatural. Velké herny (přes 60 konzolí, 50 počítačů a 70 stolů pro stolní hry) nabídnou volné hraní, výuku her, představení novinek i turnaje o hodnotné ceny. A všechny typy her - od videoher přes hudební, taneční, deskové, karetní, hry miniatur, až po hry na hrdiny.

Nechybí ani přednáškový program o videohrách včetně besed s osobnostmi herní scény. Festival fantazie uvítá zahraniční hosty. Pozvání přijali herec Gary Jones ze seriálů Stargate SG-1 a Stargate Atlantis, herečka Hattie Hayridge, známá jako Holly z Červeného trpaslíka. Jednáme ještě s několika dalšími hosty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Chotěboř

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival fantazie 2014

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (19.4 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (23.1 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (24.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?