B-Real + Demrick

B-Real + Demrick

Termín: 22.11.2016
Vstupné:

547

22listopad úterý 20:00

Žánr: koncertyHip hop

Umělci: B–RealDemrick


Přijíždí B-Real a svým nezaměnitelným hlasem a svolává všechny šílence z okolí hymnou “Insane In The Brain”. Vytáhni svěrací kazajku, opraš svou sbírku toho nejlepšího rapu, vytáhni kazety, CDs a všechno, co od Cypress Hill máš a jednoduše si připomeň, proč má tohle seskupení fame. Není to jen přes 18 milionů prodaných alb, ale hlavně jejich strhující show, se kterými několikrát objeli celý svět a byli headlinery snad všech velkých festivalů.

Díky kubánsko-mexickým kořenům má vrozený temperament a horkokrevnost. Kluk z ulice, zapletený s nechvalně proslulým gangem Bloods a postřelený v potyčce s drogami. Tahle zkušenost otevřela B-Realovi oči, pomohla mu dostat se ze života kriminálníka a hlavně vytvořila příběh prvního alba Cypress. Právě tyhle real zážitky dodávají jeho rapu ten správný drive.

Červnový koncert frontmana Cypress Hill B-Reala plánovaného na neděli 5. června se přesouvá. Nové podzimní datum koncertu bude oznámeno v nejbližší době. Vstupenky zůstávají v platnosti i pro podzimní termín. Již zakoupené vstupenky můžete vrátit přímo u prodejce, u kterého jste je zakoupili.

Oficiální vyjádření B-Reala: S lítostí vás musím informovat, že vzhledem k nepředvídaným okolnostem budu muset přesunout nadcházející evropskou tour. Za 20 let jsem to nikdy nemusel udělat, o to s těžším srdcem vám to oznamuji dnes. Jsem vděčný za všechny své fanoušky a těším se, až se brzy uvidíme.

Louis Freese, známý jako B-Real, je americký rapper mexického a kubánského původu, nejvíce znám je ovšem jako hlavní rapper skupiny Cypress Hill, kterou založil v roce 1988 s přítelem Sen Dogem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce B-Real + Demrick

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)