Mattoni koktejl festival - Nejlepší nealkoholické koktejly světa

Mattoni koktejl festival - Nejlepší nealkoholické koktejly světa

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí

Termín: 18.6.2016 19.6.2016
Vstupné:

zdarma

18čer - 19čer celý den

Žánr: ostatní akcegastrodegustaceshow


Přijďte ochutnat nejlepší nealkoholické koktejly světa s Mattoni! Centrum Prahy se stane během třetího červnového víkendu dějištěm dalšího ročníku Mattoni Koktejl Festivalu, na kterém své umění představí ti nejlepší barmani z celého světa, včetně českého zástupce.

V rámci hudebního Mattoni Koktejl Festivalu už tradičně proběhne Mistrovství světa Mattoni Grand Drink, ve kterém se utkají barmani o nejlepší nealkoholický drink roku 2016. Na světovou barmanskou show, při které můžete nahlédnout pod ruce těch nejzkušenějších barmanů, včetně večerního koncertu, je vstupné zdarma.

V sobotu 18. června od 9.00 do 14.30 proběhne semifinále Mattoni Grand Drink, kde více než 20 barmanů z celého světa umíchá svůj soutěžní koktejl a pouze pět nejlepších postoupí do nedělního finále. Česko bude v napínavém klání reprezentovat Achim Šipl, který v sobotu 21. 5. vyhrál národní kolo Mattoni Grand Drink s vítězným drinkem „Cou Cou“ (ku ku).

Fantazii se meze nekladou, jedinou podmínkou soutěžního koktejlu je ingredience v podobě Mattoni, kterou musí obsahovat. Nedělní finálový program bude zahájen v 19:30 hodin soutěžní exhibicí finalistů. V rámci doprovodného koncertu „Daruj krev“ podpoří Mattoni již tradičně ve spolupráci s Českým rozhlasem dárcovství krve.

Samotné finále barmanského mistrovství Mattoni Grand Drink, vtipně provázené Liborem Boučkem a Adelou Banášovou, odstartuje ve 21:20 hodin. Těšit se můžete na skvělou hudbu v podání skupiny Slza, MIG 21, No name, či zpěvaček Barbory Polákové a Ewy Farné. Muzikanti to rozjedou nejen na podiu, ale i za barmanským pultem ve společnosti špičkových barmanů, kteří zároveň svedou boj o nejlepší nealkoholický koktejl světa.

Show plné koktejlů, hudby a zážitků můžete sledovat živě jak v centru Prahy, tak doma u obrazovek. Vstupné je zdarma, tak neváhejte a přijďte oslavit začátek léta s Mattoni! Pro více informací sledujte www.koktejlfestival.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mattoni koktejl festival...

The Emblem HotelPraha (154 metrů)

ValentinskaPraha (260 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (264 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (48 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (552 m)