Náplavka Street Food VOL.I

Náplavka Street Food VOL.I

Adresa:

Praha 5, Hořejší nábřeží

Termín: 16.4.2016

16duben sobota 10:00

Žánr: gastrofestival


Letos se organizátoři rozhodli uspořádat Náplavku Street Food rovnou dvakrát. První proběhne 16.4.2016 na Smíchovské náplavce a druhý, již třetí ročník, tradičně koncem srpna. Součástí akce bude příprava a prodej občerstvení z originálních stánků a pojízdných bister – food trucků, se kterými se na ulicích setkáváme častěji.

Cílem festivalu je představit návštěvníkům aktuální trendy v oblasti „streetfoodové“ gastronomie a dát možnost ochutnat pokrmy, se kterými se lidé ve světě běžně setkávají. Náplavka Street Food na Hořejším nábřeží vás přenese do různých koutů světa a odlišných kultur.

Letos se návštěvníci mohou těšit na street food pod taktovkou kuchařů z Malajsie, Thajska, Indie, Indonésie, Libanonu, Gruzie, Mexika, Peru, Argentiny, USA, Egypta, Maroka, Portugalska, Francie a dalších. Ochutnat budou moci vietnamské bún cha, izraelský falafel, po thajsku ostrý salát som tam, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, poctivý vývar, americký hot dog, gruzínské chacapuri, raw kuchyni nebo třeba mexické taco.

Většina ze zúčastněných prodejců přímo pochází nebo má určitý vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy těšit na skvělé pokrmy s odborným výkladem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Náplavka Street Food...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (982 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 162 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (1 316 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 190 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 297 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (586 m)