Hans Zimmer

Hans Zimmer

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 7.5.2016
Vstupné:

1290 - 4990 Kč

7květen sobota 20:00

Žánr: koncertyHans Zimmerfilmová hudbaorchestr

Umělci: Hans Zimmer


Nejvýraznější filmový hudební skladatel současnosti, Hans Zimmer, přijede 7. 5. 2016 koncertovat do Prahy! Oscarový hudební skladatel se představí spolu s ČNSO a velkým pěveckým sborem v O2 Areně.

Původem německý autor filmové hudby Hans Zimmer, je považován za jednoho z nejúspěšnějších skladatelů filmové hudby současnosti. Začátky jeho hudební kariéry jsou spjaty s kapelou The Buggles, se kterou nahrál hit Video Killed the Radio Stars. 

Záhy se však začal věnovat práci pro film. Jeho hudba k oscarovému filmu Rain Man mu doslova otevřela dveře do Hollywoodu. Od té doby Hans Zimmer často spolupracoval s režisérem Ridley Scottem např. na filmech Thelma a Louise, Gladiátor nebo Hannibal.

Zimmerovu hudbu diváci znají z mnoha oscarových blockbusterů jako je Šifra mistra Leonarda, Piráti z Karibiku, Pearl Harbor, Počátek, Temný rytíř, Interstellar, nebo z animovaných filmů Lví král, Madagaskar, Princ Egyptský, Kung Fu Panda, Já padouch a další. Dosud Zimmer pracoval na více než stovce filmů a získal za ně všechna ocenění včetně Oscara, Zlatého globu i Grammy

Pražský koncert je součástí prvního celosvětového turné Hanse Zimmera. Světoznámý skladatel na koncertu v Praze osobně zahraje na několik hudebních nástrojů v doprovodu Českého národního symfonického orchestru a velkého pěveckého sboru. Zazní hudba mapující nejzásadnější mezníky jejího kariéry.

Hans Zimmer je německý autor filmové hudby, který je považován za vůbec nejvýznamnějšího filmového hudebního skladatele současnosti

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hans Zimmer

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)