Pasta Oner: Last Days in Paradise

Pasta Oner: Last Days in Paradise

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 250

Termín: 11.11.2015 23.11.2015

11lis - 23lis celý den

Žánr: výstavypop-artobrazyvernisážmodernístreet art


Po dvou letech od své rozsáhlé sólové výstavy Man on Fire, zabydlí Pasta Oner coby nezávislý umělec prostory legendární výstavní síně Mánes. Pasta Oner se svou výstavou Last Day in Paradise (11. 11. – 23. 11. 2015) etabluje jako výrazný ateliérový a studiový tvůrce, jehož stěžejní tvorba spočívá v pop-artových akrylových malbách a ambiciózních prostorových objektech.

Vernisáž výstavy, která prezentuje širokou škálu Pastových děl, se odehraje 10. 11. 2015, od 19:00 v pražském Mánesu (Masarykovo nábřeží 250/1, Praha 1, 110 00).

Pasta Oner, současný vizuální umělec, již roky působí převážně v galerijním prostředí, v němž systematicky prezentuje a rozvíjí své charakteristické vizuální tvarosloví a kontroverzní tematiku. Last Days in Paradise je autorovým osobním komentářem k povaze současné spotřební společnosti a jeho pozici v ní.

Pasta Oner vyslovuje svá stanoviska pregnantními a provokativními rozměrnými a středoformátovými obrazy, stejně tak jako technologicky náročnými objekty, plastikami a prostorovými instalacemi. Po letech tak znovu naplní výstavní síň Mánes soudobou nezávislou uměleckou tvorbou, která nyní nově zrekonstruovaný bývalý stánek kulturního a společenského života etablovala v třicátých letech jako přední výstavní instituci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pasta Oner: Last Days in...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (236 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 049 metrů)

ValentinskaPraha (1 120 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (450 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (600 m)