Shilpa Ray & her band / USA

Shilpa Ray & her band / USA

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 16.11.2015
Vstupné:

270 - 370 Kč

16listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertybluespunkrock

Umělci: Shilpa Ray


Málokdy se stane, že by nějaký předskokan na velkých halových koncertech zaujal publikum, které samozřejmě přišlo primárně na hlavní hvězdu, natolik, že by sklidil jiný než úlevně vlažný aplaus „za statečnost“.

Američanka indického původu Shilpa Ray doprovázela na posledním evropském turné Nicka Cavea a jeho skupinu The Bad Seeds a ve vyprodané pražské Sportovní hale aplaudovalo srdečně a dlouho více než deset tisíc návštěvníků zpěvačce, která se na pódium odvážila postavit odvážně sama, pouze se svým harmoniem. Podobný ohlas zažila Shilpa Ray na většině koncertů zmíněného turné.

Nyní se do Evropy vrací se svou vlastní kapelou a novým albem Last Year’s Savage a tentokrát vystoupí ona jako hlavní hvězda večera – bude to v pražském Lucerna Music Baru v pondělí 16. listopadu. Večer otevře domácí formace The Nesbitts, tedy spojení Unkilled Worker a OTK.

Shilpa Ray patří k nejzajímavějším hlasům, jaké současný rockový New York nabízí. Hlasitý soulově rockový kabaret s punkovým nábojem. Figuruje v aktuální sestavě doprovodné kapely Nicka Cavea

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Shilpa Ray & her band /...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)