Hudebně-taneční vystoupení - Dialog v prostoru

Adresa:

Praha 17, Karlovarská 3/6

Termín: 22.5.2015
Vstupné:

160/120 Kč

22květen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcetaneční


V pátek 22. května se od 19 hodin v areálu kláštera Bílá hora odehraje improvizační večer s názvem Dialog v prostoru. Taneční skupina Primavera v doprovodu hudebníků představí hudebně-taneční kreace na motivy Panny Marie.

Cílem akce je vybrat finance na rekonstrukci kostela, kde v roce 1620 proběhla jedna z nejdůležitějších bitev, ve které vojska Ferdinanda II. Habsubrského porazila český národ. „Dlouhodobě nám dělá problémy vlhkost, která ve výsledku ničí fresky a jejich oprava je velmi nákladná. Vybrané peníze investujeme do rekonstrukce nádvoří, jeho zpevnění a odvodu vlhkosti,“ uvedla sestra Anežka Najmanová. Úprava nádvoří je součást rozsáhlejšího plánu rekonstrukce, pro kterou kostel postupně sbírá finanční prostředky.

Taneční skupinu doprovodí hudebníci Lukáš Janata, Jaroslav Kořán, Agnes Kutas, Petr Tichý a Alexandr Yasinski. Akce se odehraje v pátek 22. května 2015 od 19:00 v klášteře Bílá hora, Karlovarská 3/6, Praha 17. Rezervace vstupenek možná na mail dialogvprostoru@gmail.com za cenu 160/120 Kč. Více informací na webu a Facebooku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hudebně-taneční...

Villa St. TropezPraha (858 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.8 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (5.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (5.8 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (5.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.1 km)