KnihoSWAP

KnihoSWAP

Adresa:

Praha 4, 5. května 1109/63

Termín: 18.5.2024

18květen sobota 14:00

Žánr: ostatní akceswab bazar knih


KnihoSWAP je ideální příležitost pro ty, co mají doma knihy, které by už rádi poslali do světa. Návštěvníky čeká velký výběr knih různých žánrů, příležitost seznámit se s dalšími knihomoly, ale hlavně příjemná atmosféra plná knih a dobré nálady.

Máte doma knihy, které už znáte nazpaměť nebo se Vaši blízcí netrefili s výběrem? Na KnihoSWAPu můžete tyto knihy snadno vyměnit! Přineste romány, které už znáte nazpaměť, detektivky, ve kterých Vás už žádné zvraty nepřekvapí, nebo dětské knihy a pohádky, ze kterých už Vaše děti vyrostly. Místo nich si vyberete jiné a oživíte tak svou knihovnu o nové kousky!

Podmínky akce: Pro účast na swapu vyplňte náš časový formuláře níže, abychom mohli zaručit plynulý průběh akce. S sebou přineste minimálně 3 knihy, které chcete vyměnit. Tyto knihy totiž budou Vaší vstupenkou. Platí čím více, tím lépe :) vždy si však můžete odnést max. 3 jiné knihy.

Přinesené knihy musí být v dobrém stavu, nepopsané a čisté. Nenoste s sebou knihy, které jsou starší než 30 let. Časopisy také nechte doma. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

30červenec úterý 19:45

30červenec úterý 20:00

Storytelling u ohně

, U Českých loděnic, U Libeňského pivovaru 4 Ostatní