1.KŠPA vystavuje

1.KŠPA vystavuje

Adresa:

Praha 7, Františka Křížka 10

Termín: 11.11.2014 2.12.2014
Vstupné:

0 Kč

11lis - 2pro celý den

Žánr: výstavydesignvernisážsoutěž


Co je krásnějšího, než hledat v mladých lidech talent a kreativitu tu moci posílit? Majitelka sítě soukromých středních škol, spisovatelka a výtvarnice Ing. Hana Skallová povzbudila svým nadšením studenty školy 1.KŠPA z Prahy a Kladna, aby nejen tvořili, ale aby se svá díla nebáli prezentovat. S „kůží na trh“ přicházejí mladí lidé, každý svým osobitým způsobem, pomalu a nejistě, ale přece... Svá díla představí od 11. 11. do 2. 12. v letenské Galerii Idea.

Hana Skallová je majitelkou sítě škol 1.KŠPA a úspěšnou podnikatelkou. Získala bronzovou příčku v soutěži "Ocenění českých podnikatelek 2011. Ráda relaxuje psaním textů či se štětcem v ruce. Napsala několik knížek a některé své spolu s dalšími i ilustrovala. Malovat začala z potřeby zachytit jemnohmotný snový svět, který ji obklopuje. Akvarel ji pohltil stejně jako vše, co dělá celým srdcem. "Když první barva vystoupí z plátna, svět kolem se pro mě ztrácí v jejím příběhu...," dodává.

V Galerii Idea vystavuje Hana Skallová své akvarely již podruhé a  tentokráte přizvala i vybrané studenty ze svých dvou škol včetně oboru Grafický design. Někteří z nich výstavy a vernisáže absolvovali, pro jiné to bude premiéra. Jejich práce vybírali vyučující akademický sochař Kiril Postovit, Mga. Jan Dinga a Mga. Jana Hořejší.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 1.KŠPA vystavuje

Výstaviště HolešovicePraha (723 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 226 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 493 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 262 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 452 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 744 m)